Vi har fått et nytt liv!

Helt siden begynnelsen av nyåret når vi begynte hele flytteprossessen til sørlandet, skjedde det såå MYE. Sigmund fikk seg en fantastisk jobb, faktisk den første han søkte på. Ikke lenge etter kjøpte vi oss drømmehuset. Bhg og skole er på plass. Jeg har aldri sett barna trives så godt før, og det samme gjelder oss.
Huset i Hamar var nesten ferdig oppusset før vi flyttet, men manglet ti millioner småting rundt i hele huset før det var ferdig. Sigmund pendlet mellom Hamar og Kristiansand fra mars til juli. April kom, vi var en uke i Spania og 2 uker på sørlandet etterfulgt. I mai var vi på ferie i Sverige og Danmark. Så fant vi ut at vi ikke hadde begynt å pakke til flytting om én måned en gang, haha. Så på en mnd pusset vi opp kjøkkenet, vi fikset og pusset opp alle de mange småtingene i hele resten av huset, pakket ned hele huset og gjorde det klart til flytting, jeg malte 4 nye interiørmalerier og stylet opp huset. Vi jobbet til ca kl 12 og 1 hver eneste natt i 3-4 uker. Så flyttet vi lasset til sørlandet, for så å flytte inn i det nye huset der jeg fikk pakket ut det meste med 1 unge på armen og de to andre løpende i ring her. Mamma hjalp meg med å passe barna eller å pakke ut mens Sigmund jobbet. Vi fikk mye flyttehjelp av begge familiene våre.

I sommer malte jeg 4 interiørmalerier:

Vi har det veldig fint her. Det har ikke gått én eneste dag siden vi kom hit at vi ikke har truffet familie eller venner. Hver dag er vi omringet av gode venner og familien min som alltid vil treffe oss. Sommeren var veldig lang og hektisk her. Sigmund jobbet, og jeg var hjemme med ungene i 1,5 mnd. Jeg og kidsa var på stranda, lekte med andre barn, gikk lange turer med tvillingvogna i Vennesla, var på piknik og lekte på den fantastiske fine nye lekeparken i Vennesla sentrum, gikk på oppdagelsesturer i hagen vår, hadde badebasseng og trampoline i hagen, lagde smoothie sammen nesten hver dag, hadde ofte filmkvelder eller brettspill-kvelder sammen med Lewi, og var sammen med Lewi sine nye klassekammerater. 
Vi har fått et helt nytt liv her! Hele familien stortrives. Vi er så glade, heldige og velsignet med så mange gode venner og familie her på sørlandet. Vi har verdens beste naboer som vi treffer ofte mens barna våre leker sammen.
Det er så godt at ungene trives, føler seg trygge og har det bra her. Vi har vært mye i nærområdet her, så barna kan bli godt kjent med det nye stedet vårt.
Nå er høsten her, og jeg og barna koser oss ute på tur hver eneste dag- med eller uten regn og flom. Vi bor sentralt, og rett i nærheten av skole og bhg.

Noen bilder fra eventyrhagen vår i sommer :)

I ca 8 år har vi bodd i Stange (ved Hamar). Fra å være et nyforelsket kjærestepar, har vi nå vært lykkelig gift i 8 år og har 3 nydelige barn sammen.
For hver dag som går blir det mer og mer tydelig for oss at vi absolutt har tatt det beste valget med å bosette oss på sørlandet- og bli her. De to siste årene etter vi kom tilbake til Hamar igjen ble det veldig tydelig at Hamar ikke er stedet for oss. Jeg, Sigmund og barna har fått det helt fantastisk :) For første gang føler vi oss endelig HJEMME <3

#mammablogg #hus #hage #mamma #familie #barn #baby #skole #barnehage #flytting #kristiansand #vennesla #hamar #stange #kunst #maleri #male #kunstner #vanessabrocks #nataliebrocks #interior

6 kommentarer

julietalivstil

22.10.2017 kl.09:09

Så mye fine bilder:) flott innlegg😄ha en fin dag.

Natalie Vanessa Brocks

22.10.2017 kl.09:34

julietalivstil: tusen takk, så koselig :) Ha en kjempe god dag :)

Linda Lexander

22.10.2017 kl.09:39

Så koselig å se Nathalie!!!!

Natalie Vanessa Brocks

22.10.2017 kl.19:42

Takk, Linda :):)

Mona

22.10.2017 kl.10:21

Er så utrolig godt å høre/lese at du og dine har fått det godt. Det er virkelig fortjent ☺️Glad på deres vegne. Håper å se deg snart 💖Klem

Natalie Vanessa Brocks

22.10.2017 kl.19:45

Tusen takk, skjønne du <3 Jeg er så takknemlig for alle dere gode venner som alltid unner oss det beste <3 Det betyr så mye å ha mennesker som deg i livet! Jeg har så lyst å se deg snart :) Jeg kommer gjerne på besøk til dere :) Klem

Skriv en ny kommentar

hits